Ki vagyok én, és miért pont velem készíttesd el a weboldalad?

Nagy Eszter vagyok, örülök, hogy „találkoztunk” és azért vagyok itt, hogy elkészítsem neked a saját profi céges weboldaladat.

A sztori… hogyan lettem weboldalszerkesztő

Akkor szerettem bele az online világba, amikor 2006-ban megszületett a kisfiam, és rájöttem, hogy ha a gyereknevelési szabadságom lejárta után visszamegyek dolgozni, akkor csak este, munka után hullafáradtan lesz esélyem látni őt, értékes időt pedig csak a főzés, mosás, takarítás, evés után fogok tudni vele tölteni, és ez “kábé” egyenlő a nullával. Kedves, segítőkész szüleim vannak, akik boldogan vállalják (vállalták volna), hogy intézik a gyermek óvodába-iskolába majd onnan haza -szállítását, mégis úgy döntöttem, hogy ha van rá lehetőség, akkor azt akarom, hogy én várjam itthon, én kísérjem el néptáncra, velem töltse a délutánját, stb. magyarán… velem nőjön fel, hiszen én vagyok az anyja.

Ennek érdekében 2007-től folyamatosan képzem magam minden olyan témában, amivel kapcsolatban az interneten keresztül lehet pénzt keresni, ezt a tudásomat pedig most a te weboldalad elkészítésére használom fel.

Az első, és talán legfontosabb dolog, amit megtanultam az internetes pénzkeresésről, hogy az online pénzkereséshez szükség van egy saját weboldalra. Ez ma már nem biztos, hogy így van, hiszen a facebook-on vagy egyéb ingyenes felületeken is sikeresen lehet online értékesíteni, de állítom, hogy a saját weboldal még mindig rendkívül fontos egy cég életében – igen, a Te céged életében is.

Mivel időm volt, pénzem pedig nem önerőből, online internetes forrásokból, ingyenes hírlevelekből, és ingyenes és fizetett tanfolyamokból tanultam: elsősorban azt, hogy mire van szükségem, majd pedig a megvalósítást magát. Tanultam html szerkesztést, css-t, wordpresst, online marketinget, keresőoptimalizálást, webszövegírást, hogy csak azokat említsem, ami most eszembe jut.

2008-tól kezdődően online dolgozom, részben vállalkozóként, részben alkalmazottként, és az általam készített jól felépített weboldalak folyamatosan szállítják az érdeklődőket és a megrendelőket. Szóval tudom, hogy miről beszélek, nem csak egy technikai zseni vagy programozó vagyok. Sőt, valószínűleg vannak nálam jobb programozók, akik különleges webdesign-t tudnak készíteni, ami nagyon szép lehet, de nem biztos, hogy elad. Neked milyen weboldalra van szükséged? >>> Kattints ide!

Nem egy nagy cég vagyok hatalmas irodaépülettel és rengeteg alkalmazottal, és nem is akarok annak tűnni. Itthonról dolgozom – mert ugye az internet bárhonnan elérhető – és kollégáim is otthonról dolgoznak. Nem órabérben vagyunk fizetve, hanem teljesítményre, és csak akkor kapunk pénzt a munkánkért, ha az ügyfél elégedett a munkánkkal. Akkor dolgozunk, amikor kedvünk és energiánk van, nem akkor amikor a főnök mondja, így teljes erőbedobással és gyorsan elvégezzük a felvállalt munkát, mert ez az ügyféllel közös érdekünk.

Miért találkoztunk mi most?

Nincsenek véletlenek, tudom, hogy Te most akarsz egy céges weboldalt, én pedig most vagyok itt, hogy elkészítsem neked. Én felkészültem, te pedig meg akarod rendelni, mert te nem időt és energiát, hanem inkább pénzt fektetsz a weboldalkészítésbe.

Ha tőlem rendelsz weboldal készítést…

  • Egy hét alatt elkészítek egy néhány oldalas weblapot, az általad megadott információk alapján, közösen megbeszélt és eltervezett design és cél szerint. Ez később igény szerint folyamatosan bővíthető vagy alakítható;
  • Átadom a weboldal adminisztrálásához szükséges felhasználói jogokat;
  • Megtanítalak rá, hogyan módosíthatsz egyszerű dolgokat az oldalakon, hogy ha valamilyen fontos információt gyorsan ki kell cserélj, ne kelljen várj a webmesterre, ha ő éppen nem ér rá;
  • 3 hónapon keresztül ingyenesen frissítek és megoldom az esetlegesen felmerülő problémákat;
  • A harmadik hónap lejárta után lehetőséged van előfizetéses rendszerben továbbra is igénybe venni a weboldal adminisztrálással kapcsolatos szolgáltatást.

Miért engem válassz?

Évek óta olyan weboldalakból élek, amelyeket én készítettem el. A weboldal hozza a forgalmat, az ügyfelek érdeklődnek, én pedig kiszolgálom őket a legjobb tudásom szerint. Hogy csináltam?

Share